Ingrid Piessens van Kunstlokaal naar nieuw pand.

Ingrid Piessens is ondertussen verhuisd naar haar tweede pand!

Ze startte in december 2019 in het oude Lokaal Blauw pand van de gemeente waarbij ze veel naamsbekendheid heeft weten op te bouwen in Waalwijk. Sinds augustus 2020 heeft ze zich gevestigd in de Stationsstraat en ook haar naam en assortiment veranderd.

Kunst dichterbij de mensen brengen is een passie van Ingrid. Kinderen betrekken bij kunst en stimuleren om zelf creatief te zijn, maakt haar het meest gelukkig . Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben, krijgt ze nu de kans om zich te laten zien in het centrum van Waalwijk. “Ik hoop veel mensen te bereiken doordat ik nu zichtbaar ben in het centrum. Uit ervaring weet ik wat kunst los kan maken en welke mooie gesprekken er plaats kunnen vinden als je samen creatief bezig bent. Dus ik sta te popelen om samen met de mensen aan de slag te gaan en op deze manier Waalwijk meer kleur te geven”.
Dat kunst verbindt is al vele malen bewezen, en het verbonden voelen met een stad zorgt er juist voor dat je er graag terugkomt. Dus het initiatief van Ingrid is meer dan welkom!
Dit initiatief is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Waalwijk en de eigenaar van het laatste pand de heer en mevrouw van Gurp.

 

Adresgegevens

Ingrid Art Paintings

Stationsstraat 51 a

 5141 GC Waalwijk

https://www.facebook.com/  ingrid.piessens