Lokaal Blauw omgetoverd tot Kunstlokaal voor workshops

Daar gaat ze dan! De Waalwijkse kunstenares Ingrid Piessens gaat het lege Lokaal Blauw omtoveren tot een creatief Walhalla!
Op woensdagen en zaterdagen kunnen kinderen bij haar workshops volgen. Dit kan zonder vooraf te boeken! Dus even spontaan de stad in om op je gemak te winkelen, en tegelijkertijd je kinderen verwennen met een creatieve middag! Natuurlijk kun je als ouder of volwassene ook zelf creatief aan de slag bij Ingrid.
Kunst dichterbij de mensen brengen is een passie van Ingrid. Kinderen betrekken bij kunst en stimuleren om zelf creatief te zijn, maakt haar het meest gelukkig . Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben, krijgt ze nu de kans om zich te laten zien in het centrum van Waalwijk. “Ik hoop veel mensen te bereiken doordat ik nu zichtbaar ben in het centrum. Uit ervaring weet ik wat kunst los kan maken en welke mooie gesprekken er plaats kunnen vinden als je samen creatief bezig bent. Dus ik sta te popelen om samen met de mensen aan de slag te gaan en op deze manier Waalwijk meer kleur te geven”.
Dat kunst verbindt is al vele malen bewezen, en het verbonden voelen met een stad zorgt er juist voor dat je er graag terugkomt. Dus het initiatief van Ingrid is meer dan welkom!
Dit initiatief is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Waalwijk.

 

Adresgegevens

Kunstlokaal

Grotestraat 245

5141 JS Waalwijk

https://www.facebook.com/  ingrid.piessens