Info voor initiatieven

Loop jij al lang rond met het idee voor een nieuw concept maar heb je niet voldoende financiële armslag om een pand te huren? Wil je je concept eens uitproberen en doorontwikkelen? Of ben je kunstenaar en wil je graag meer zichtbaar zijn en daarmee kunst dichter bij de mensen brengen? Heb je een maatschappelijk initiatief maar geen fysieke ruimte? Laat dan van je horen! Bij VOLOP Waalwijk krijg je altijd een persoonlijke intake en als blijkt dat je bij VOLOP aan het juiste adres bent, start de zoektocht naar een plek.

VOLOP biedt ondersteuning tijdens het hele proces: hulp bij het opstellen van een (business)plan, het zoeken van een geschikt pand en bemiddelen met vastgoedeigenaren en makelaars. Dit proces, uitmondend in een overeenkomst, is pas rond als alle partijen er baat bij hebben.

Heb jij een initiatief, en interesse om deel te nemen, of heb je vragen over het project? Neem dan contact op met de centrummanagementorganisatie Welkom in Waalwijk. Zij coördineren alle tijdelijke invullingen.